Jag heter Magnus Berg och har varit aktiv skytteinstruktör sedan 2012 då jag började på Växjö Jaktskytteklubb med privatinstruktion och skytteevent för företag och kompisgäng. Jag är även utbildad intensivvårdssjuksköterska och arbetar för närvarande som frilans. 

Jag är utbildadvia www.apsi.co.uk och Jägareförbundet. Verksamheten driver jag på Växjö JSK:s skjutbanor i Bergunda utanför Växjö samt som frilansinstruktör på Susegårdens Skjutskola utanför Halmstad.

En skjutinstruktör hjälper dig utveckla ditt skytte, oavsett nivå. Det kan handla om grundläggande rörelsemönster eller kanske finslipning och utveckling av speciellt utmanande duvor eller kombinationer. Du kan också få hjälp med tillpassning av vapen samt skjutteknik som är anpassad till just din individuella fysik och förutsättningar.

Priser 

Privatinstruktion 1 person:  700 SEK (1h)

Privatinstruktion 2-3 personer:  1200 SEK (1h)

Privatinstruktion 4-5 personer:  1500 SEK (1h)

Pris per serie 165 SEK inkl moms

Grupper & företagsevent: Kontakta mig för offert

Instruktör på jakt

Skall du jaga fågel men känner att skyttet inte riktigt sitter där det ska? Boka gärna en instruktör på jakt. Genom samarbetet med instruktören är det lättare att hitta de fallgropar man ställs inför på jaktdagen. Detta kan med fördel bokas tillsammans med en lektion på lerduvor strax innan jakten. 

Kontakta mig för pris

Det finns även möjlighet att boka mig på Susegårdens Skjutskola i Getinge. Använd kontaktformuläret för bokningsförfrågan. 

Om du inte har möjlighet att komma till Växjö eller Halmstad finns alltid möjligheten att boka mig på din hemmabana. Genom mitt arbete som sjuksköterska är jag en hel del på resande fot i perioder. Skicka gärna en förfrågan.  

Jakter

Genom goda kontakter kan jag hjälpa dig att boka din drömjakt. Antingen det handlar om and/fasanjakt i Sverige eller England eller jakt i Sydafrika. 

Vapen - råd vid köp eller anpassning

Genom att boka en lektion kan jag ge råd om hur du anpassar ditt vapen på bästa sätt för att nå ett bra resultat. Oavsett om du söker ditt drömvapen eller kanske ditt första -tveka inte att kontakta mig så kan jag hjälpa dig. 

Observera att jag inte är vapenhandlare men förmedlar gärna förfrågningar och hjälper dig hitta det du vill ha.


Kontakta oss